oktal-PROIECT :SCOALA REINVIE ASEMENI PASARII PHOENIX!

[Denumirea site-ului participantului] si OKTAL.ro va invita sa participati la campania „Tehnologia de azi pentru sansa de maine”

Toti stim cat de necesar este astazi un computer performant, deopotriva in educatie si in activitatea profesionala. Atat tinerii care se pregatesc pentru o cariera, cat si ONG-urile care desfasoara proiecte in diverse domenii au nevoie de sustinere materiala pentru a-si realiza planurile. Acum le putem oferi impreuna aceasta sansa. Participati la campania „Tehnologia de azi pentru sansa de maine”, votati cauzele in care credeti si dati-le sansa la un viitor mai bun! Astfel ii puteti ajuta sa castige premiul de 1000 USD. In plus, ONG-ul care a propus cazul cu cele mai multe voturi va castiga un <a href=”http://www.oktal.ro/laptop-notebook/”>laptop</a&gt; performant (Dell N5010) de la OKTAL.ro.

http://www.oktal.ro/campanie/tehnologia-de-azi/inscriere.htm

Premiile sunt oferite de <a href=”http://www.oktal.ro”&gt; OKTAL.ro – calculatoare si laptopuri</a>. Daca doriti sa sustineti campania, va rugam sa postati pe propriul site acest banner <img src=”http://www.oktal.ro/banner/tehnologia-azi-.jpg&#8221; />. Sustineti cauzele in care credeti! Impreuna putem transforma sperantele in realizari!

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s